Maatregelen mbt Corona

Laatste update: 16-12-2020
In de afgelopen maanden is ons leven op zijn kop gezet en op dit moment moeten wij weer gaan wennen aan “het nieuwe normaal”. Half maart werd de rare situatie van dit jaar voor het eerst realiteit: Nederland ging op slot en daarmee werden ook de activiteiten van de EHBO-vereniging stopgezet. Na de zomer hebben we wel de lessen AED en reanimatie kunnen organiseren, maar daarna moesten we de lessen noodgedwongen wederom stop zetten. Een hele rare situatie.
Voor de verlengingen moeten we oplossingen gaan zoeken, omdat onder de huidige omstandigheden natuurlijk niemand zijn/haar competentie kan aantonen zolang we de lessen niet veilig kunnen geven en de leden daar niet veilig aan kunnen deelnemen. Wij proberen in de komende tijd meerdere keren een quiz te regelen, kennis aan te bieden of gewoon informatie te geven. Zo zakt de kennis niet helemaal weg.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of heeft u een vraag die u al een tijdje heeft willen stellen? Aarzel dan niet en stuur direct een e-mail aan info@ehbozoetermeer.org.