Herhalingslessen

Het diploma, dat u behaalt is twee jaar geldig en indien u twee jaar lang, elk jaar de 5 avonden van de herhalingslessen hebt gevolgd, wordt na die twee jaar het diploma steeds voor twee jaar verlengd, zonder dat u opnieuw examen hoeft te doen. De kosten voor de herhalingslessen, inclusief lidmaatschap en verlenging van uw diploma na twee jaar bedragen € 52,50 per jaar.

Wij organiseren voor elk onderwerp zes herhalingsavonden, afwisselend op maandag- en woensdagavond. U kunt uit deze avonden éénper onderwerp kiezen en die volgen. Op deze manier moet het toch mogelijk zijn om één van de zes avonden bij de lessen aanwezig te zijn. Deze avonden staan onder leiding van gediplomeerde EHBO- instructeurs, die u bijscholen in de materie en met behulp van de lotusslachtoffers natuurgetrouwe ongevalsituaties na spelen en u op deze manier leren om beter en zelfbewuster te kunnen optreden tijdens een ongeval. Indien u lid bent van de vereniging, dan zitten deze lessen en de verlenging van uw diploma in de basis € 52,50. Hierbij is de herhalingsles verbandleer en reanimatie en AED inbegrepen.

Voor de herhalingsavonden van de aparte certificaten betaalt u als lid van de vereniging € 5,00 per module per jaar. Deze modules zullen na verlenging op uw diploma worden weergegeven.