Hulpverlening op locatie

Hulpverlening

Voor uw bedrijfsfeesten of sportevenementen in Zoetermeer bestaat er de mogelijkheid om EHBO’ers in te huren. U krijgt dan tegen betaling twee (of meer) gediplomeerde door ons geleverd. Deze EHBO’ers zijn aanwezig gedurende uw evenement. Zij dragen opvallende kleding zodat zij goed te herkennen zijn en hebben volledig gevulde EHBO tassen bij zich. Ook kunnen wij een AED meeleveren. Het zijn mensen met al enige jaren ervaring in deze branche en zij zullen u graag van dienst zijn. De kosten van deze hulpverlening zijn € 8,75 per EHBO’er per uur. Indien u niet voor drinken en /of een maaltijd tijdens deze diensten kunt zorgen, zullen de kosten daarvoor apart in rekening worden gebracht.
Bij de bevestiging ontvangt u de algemene voorwaarden. 
Indien u te kort voor de geplande datum EHBOers aanvraagt, kan het zijn dat er geen mensen beschikbaar zijn, of dat er extra kosten in rekening moeten worden gebracht.
U kunt ons bereiken via de co√∂rdinator hulpverlening, mevrouw Dimona Klijn, telefoon: 079-343 43 24 of e-mail: hulpverlening-ehbozoetermeer@ziggo.nl