Hulpverlening op locatie

Hulpverlening

Voor uw bedrijfsfeesten of sportevenementen in Zoetermeer bestaat er de mogelijkheid om EHBO’ers in te huren. U krijgt dan tegen betaling twee (of meer) gediplomeerde en tevens van materialen voorziene EHBO’ers door ons geleverd. Deze EHBO’ers zijn aanwezig gedurende de tijd, dat uw evenement duurt. Zij dragen opvallende kleding, zodat zij goed te herkennen zijn en hebben volledig gevulde EHBO tassen bij zich. Het zijn mensen met al enige jaren ervaring in deze branche en zij zullen u graag van dienst zijn. Ook kunnen wij een AED meeleveren. De kosten van deze hulpverlening zijn € 8,75 per EHBO’er per uur. Indien u niet voor drinken en /of een maaltijd tijdens deze diensten kunt zorgen, zullen de kosten daarvoor apart in rekening worden gebracht.
​Bij de bevestiging ontvangt u de algemene voorwaarden. 
Indien u te kort voor de geplande datum EHBOers aanvraagt, kan het zijn, dat er geen mensen beschikbaar zijn, of dat er extra kosten in rekening moeten worden gebracht.
​U kunt ons bereiken via de coördinator hulpverlening, mevrouw Dimona Klijn, telefoon: 079-343 43 24 of e-mail: hulpverlening-ehbozoetermeer@ziggo.nl